Super Glow SPF 30 39 Ml

40709
€46,00
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: TAN-LUXE

Met Super Glow SPF30 komt Tan-Luxe met een voedend en verzorgend zelfbruiningsserum met ingebouwde SPF30. Zo wordt je gezicht beschermd tegen de zon, terwijl je een super mooie glow creëert. Het innovatieve, anti-ageing serum bevat hyaluronzuur wat zorgt voor optimale hydratatie, doordat het wel 1000x z’n gewicht aan water vasthoudt. Dit zorgt voor de hele dag hydratatie en een  voller uitziende en voelende huid vanaf het eerste gebruik. Lichtgewicht en niet-vettig, het serum smelt in de huid zonder dat er een witte laag achterblijft die typisch kan zijn bij het aanbrengen van veel SPF's. Het serum werkt als een luxe multifunctionele primer, de huid blijft achter met een natuurlijke fluweelzachte finish.

Breng dagelijks 12 druppels (een halve theelepel) aan op het gezicht en het decolleté, masseer het in de huid met cirkelvormige bewegingen, vermijd hierbij de ogen. Gebruik Super Glow SPF als laatste stap in uw huidverzorgingsregime, 15 minuten voor blootstelling aan de zon. Breng regelmatig opnieuw aan om bescherming en glans te behouden.

Gebruiktips:

Houd er rekening mee dat Super Glow SPF 30 niet waterbestendig is. We raden aan om een waterbestendige zonnebrand te gebruiken als je zwemt of zweet. Denk er altijd aan om na het aanbrengen handen te wassen.

Bewaar dit product voor later