Milu Body Beauty Tool

40729
€74,95
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: MILU


Let’s roll deeper en til selfcare naar een hoger niveau met deze roze, rozenkwarts body massagetool:

De Body Beauty Tool zal je huid zichtbaar verbeteren! Voeg lichte druk toe om bloedcirculatie en lymfedrainage te stimuleren en egaliseer de huidteint voor een gezonde glans. Massage met deze bodytool helpt je ​​zuurstoftoevoer te verbeteren, voor directe spierontspanning. Vind je dagelijkse huidverzorgingsroutine opnieuw uit door er deze lichaamstraining een paar minuten per dag aan toe te voegen. Verbeter je silhouet en wees trots op je strakke rondingen!

We houden van cool. En jij?
Onze Braziliaanse rozenkwarts van AA-kwaliteit is van nature koel, maar kan ook gekoeld worden gebruikt. Het aanpakken van je rondingen kun je met of zonder je favoriete moisturizer, serum of lotion doen. Wist je dat rozenkwarts bekend staat als een oeroude liefdessteen om liefde voor jezelf, vriendschap en diepe innerlijke genezing te versterken? Dus geef je zelfvertrouwen een boost tijdens de MILU Body Workout!


  1. - Voor strakkere body contouren, ontspannen spieren en een stralende huid
  2. - Masseer met lichte druk voor lymfedrainage
  3. - Gespannen spieren? Gebruik meer druk om te ontspannen
  4. - Te gebruiken in combinatie met je favoriete body moisturizer, serum of lotion
  5. Snel, makkelijk en fun!
N.B.: rol steeds 1 richting in en met lichte druk, als je de voorkeur geeft aan een lymfedrainage massage. Voor echte spierontspanning, rol je de massagetool heen en weer, met zoveel druk als je comfortabel vindt. Herhaal elke stap zo vaak als je wil, binnen je body workout van 10 minuten. Na gebruik schoonmaken met een droge doek en veilig opbergen in de verpakking. LET OP: breekbaar.
Bewaar dit product voor later