WEBSHOP

Filters are great, but great skin is better!

QMS Redness Relief Complex

4396
€170,00
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: QMS Medicosmetics
Inhoud: 30ml

Een revolutionair serum/crème dat speciaal is ontwikkeld om Rochaden en irritatie te verminderen. Het bevat een zijde zachte basis van ingrediënten die ideaal zijn voor de gevoelige huid en allergische huid, werkt tegen roodheden; zoals rosacea, irritaties, ontstekingen. Perfect voor huiden die uit balans zijn, niets meer kunnen hebben en snel overprikkeld zijn.

De exclusiviteitsformule werkt ontstekingsremmend, helpt tegen roodheden, werkt regenererend op de huid en versterken de vochtigheid van de huid. Vitamine E neutraliseert vrije radicalen terwijl Panthenol en Allantoin irritaties tegen gaan.
Ook helpt de verkoelende werking van de formule de tekenen van de gestreste huid te verminderen, de huid wordt direct gekalmeerd en herstelt. Het resultaat is een voelbaar ontspannend en geeft een aangenaam gevoel. Kan ingezet worden als dag en nacht crème.

TIP:

Dit product werkt perfect in combinatie met het !QMS Intravital Plus Nutricosmetics Supplement. De !QMS repair 3 complex ondersteunt de huid van buitenaf, het !QMS Intravital Plus Nutricosmetics Supplement werkt van binnenuit.

Bewaar dit product voor later