WEBSHOP

Filters are great, but great skin is better!

QMS Even Tone

4058
€160,00
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: QMS Medicosmetics
Inhoud: 15ml

!QMS Even Tone kan worden gebruikt voor gelaat, handen, armen en decolleté. Dit serum is speciaal ontwikkeld tegen pigment en ouderdomsvlekken zonder dat het de barrière-beschermingsfunctie van de huid beschadigt. Een innovatief serum ontwikkeld om de gelaatskleur te egaliseren en de elasticiteit te verbeteren.

De exclusieve combinatie van actieve ingredientencomplex (soja,isoflavonen, tuinkersextract, hexylrecorcinol en oligopeptide-34) garanderen een goede huidverdraagzaamheid en blokkeren het aanmaken van melanine. Dit zorgt voor het oplichten van oppervlakkig bestaande donkere vlekken en het voorkomen van pigmentvlekken. De hoge kwaliteit van de antioxidanten beschermen voor vervroegde veroudering van de huid door oxidatieve stress.

Om verdere pigmentatie ten gevolge van blootstelling aan Uv-stralen tegen te gaan wordt overdag !QMS Cellular Marine vanwege de Delentigo en een dagcrème met SPF 15 (Active Glow of SPF 50 (Cellular Sun block) aanbevolen.

GEBRUIK:
  • Reinig de huid met de !QMS Deep Cleansing Milk.
  • Breng daarna de Exfoliant aan en laat deze 10 minuten inwerken, ook op en rondom de ogen.
  • Verwijder de Exfoliant Fluid met lauw warm water en maak de huid en handen goed droog.
  • Breng de Even Tone (2x per dag) op je pigment of ouderdomsvlekken en masseer het zachtjes in. Let op; Breng dus eerst de Even Tone aan voor het collageen!
  • Breng dan de Day Collageen of Night Collageen aan.
  • Breng hierover een crème van !QMS aan, bijvoorbeeld de Cellular Marine.
Bewaar dit product voor later