WEBSHOP

Filters are great, but great skin is better!

QMS 7% AHA Active Fluid

28894
€98,00
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: QMS Medicosmetics
Inhoud: 30ml

Active Exfoliant 7% Sensitive bevat een lager percentage fruitzuren (met een veilige ph-waarde), dan de Exfoliant Fluid.
Deze zachte formule werd speciaal voor de gevoelige/rode, acne, onzuivere huid, huiden die uit balans zijn, ontwikkelt. Deze doeltreffende fruitzuur-peeling met enzymen biedt ook voor de problematische huid een optimale balans tussen resultaat en huidverdraagzaamheid.

De Active Exfoliant 7% Sensitive geneest, werkt ontstekingsremmend, stimuleert de cel vernieuwing, verbetert de huidstructuur, gaat bacteriën tegen en vermindert pigmentvlekjes. Bij regelmatig gebruik wordt de huid duidelijk verbeterd. Poriën verfijnen, de huid wordt stralender, jonger, zachter, gladder en gelijkmatig en is optimaal voorbereid voor het gebruik van het collageen. Hoogwaardige fruitzuren lossen de afgestorven, droge cellen en de lijmstofjes tussen de dode huidcellen op, zonder de natuurlijke huid barrière te beschadigen of de huid te verdunnen. Creëert een vochtdepot in de huid waardoor de collagenen met hyaluronzuur nog sterker worden. Vermindert fijne lijntjes en rimpels.
Het Retard-mechanisme zorgt er voor dat de ingrediënten gedurende maar liefst 12 uur lang afgegeven worden wat zorgt voor een optimaal resultaat.
Alleen bij dagelijks gebruik kan de Dermabrasive gel een optimaal resultaat bieden.

GEBRUIK:
  • Reinig de huid met de !QMS Deep Cleansing Milk.
  • Breng daarna de Active Exfoliant 7% Sensitive aan en laat deze 10 minuten inwerken, ook op en rondom de ogen.
  • Verwijder de Active Exfoliant 7% Sensitive met lauw warm water en maak de huid en handen goed droog.
  • Breng dan de Day Collagen Sensitive of Night Collagen Sensitive aan.
Gebruik altijd de Deep Cleansing van !QMS Medicosmetics bij de producten van !QMS Medicosmetics!
Bewaar dit product voor later