De clean beauty-belofte van het Californische merk Youngblood staat voor zorgvuldig en bewust geproduceerde make-up. Zuivere make-up die is samengesteld uit pure, natuurlijke ingrediënten, maar tegelijkertijd luxe in uitstraling en gebruik is. Deze producten geven de dekking en glow van luxe cosmetica, maar verzorgen en voeden de huid tegelijkertijd.

100% CLEAN

De producten van Youngblood voldoen aan alle huidige ´cleane´ voorwaarden. Ze zijn samengesteld uit de meest zuivere ingrediënten, bevatten voedende, verzorgende mineralen en zijn gegarandeerd vrij van schadelijke en irriterende stoffen als siliconen, parabenen en sulfaten.

DE KEUZE VAN PROFESSIONALS

Het merk heeft inmiddels een loyale, internationale fanbase. Dankzij de schone samenstelling en huidverzorgende werking is Youngblood al jaren favoriet bij make-up professionals en bewuste consumenten over de hele wereld. Het zijn essentials in de make-up koffertjes van celebrity visagisten die onder meer Jennifer Lopez regelmatig van een stralende Youngblood-look voorzien. Ook van ondernemer en actrice Jessica Alba is bekend dat ze Youngblood gebruikt in haar dagelijkse make-up routine.

The – wow – is in the results!