PROFESSIONEEL & BIOLOGISCH

Vitaliderma is een professioneel biologisch huidverzorgingsmerk, gebaseerd op geneeskrachtige planten uit de hele wereld. Het merk heeft een krachtig Skin Diet Programma in drie stappen ontwikkeld, opgebouwd uit professionele gezichtsbehandelingen, een plant-based detox en een Skin Diet voor thuis. De combinatie van hoogwaardige salonbehandelingen, detoxproducten en verzorging voor thuis zorgt voor een grondige reset van je huid.

HEALTH BOOST VOOR JE HUID

Het Vitaliderma Skin Diet Programma biedt veel voordelen. Wondheling, fibroblasten, celvernieuwing en huidregeneratieprocessen worden onder andere gestimuleerd. Het verhoogt de stofwisseling, werkt ontgiftend en verbetert de doorbloeding. Het is de perfecte behandeling om huidinfecties te bestrijden, pigmentvlekken te egaliseren en de huiddikte te verbeteren. Je huid krijgt een volledige detox/dieptereiniging.

3 STAPPEN:

1 Professionele gezichtsbehandeling

Je komt bij Undici Skin Care langs voor een professionele biologische kruidenpeeling, de eerste stap van het Vitaliderma Skin Diet Programma. De kruidenpeeling boost het zuurstofgehalte van je huid, wat leidt tot een verhoogde stofwisseling, ontgifting van de huid en een versnelde celdeling.

2 Detox de huid

De tweede stap is een detox voor de huid met een speciaal ontwikkeld detoxdrankje, samengesteld uit tientallen verschillende planten en kruiden. Deze detox helpt bij het afvoeren van afvalstoffen die zijn vrijgekomen bij de kruidenpeeling. Het product stimuleert bovendien de vetverbranding en voert overtollig vocht af. Je huid wordt als het ware schoongemaakt van binnenuit.

3 Home skin diet

De laatste stap is een gepersonaliseerd Home Skin Diet om resultaat te behouden en de zuurstoftoevoer te blijven stimuleren. De producten die daarvoor gekozen zijn, worden afgesteld op wat jouw huid nodig heeft en eventuele huidproblemen. Ze versterken het effect van de kruidenpeeling en detox.

Het Skin Diet Programma is effectief bij huidproblemen als:

  • Fijne lijntjes en rimpels

  • Acne(littekens)

  • Rosacea

  • Grove poriën

  • Cellulitis

The – wow – is in the results!