De nieuwe gouden standaard
in medisch-ethische beleving

De nieuwe gouden standaard
in medisch-ethische beleving

DE FEITEN BEKEKEN.

Bij het verstrijken van de tijd verschijnen geleidelijk tekenen van veroudering zichtbaar op de huid zoals; lijnen en rimpels, verandering van textuur,
aders en roodheid. Poriën vergroten en de rimpels rondom onze ogen vertellen een verhaal over wat we allemaal hebben meegemaakt. Je zou wel een behandeling willen die de huid een frisse, natuurlijke, jeugdige uitstraling geeft maar je wilt geen chirurgische facelift ondergaan waarvan je
maandenlang moet herstellen.

DE JUISTE OPLOSSING

Een veilige, effectieve en non-invasieve behandeling met directe en duurzame resultaten op het gebied van gezichtsverjonging. Venus Viva is effectief tegen huidverslapping, lijnen en rimpels en zorgt voor een verbetering van de textuur van de huid.

ALLES OVER VENUS VIVA

Venus Viva is veilig voor alle huidtypen en werkt met de revolutionaire NanoFractional Radio Frequentie (RF) en de SmartScan technologie.
Samen zorgen zij voor superieure resultaten. Het gebruik van NanoFractional RF genereert warmte in de dermis huidlaag en initieert daarmee veranderingen in de huid zoals: collageen herstructurering en stimulatie van de fi broblasten en daarmee wordt het gehele weefsel gemodelleerd.

Het aantal benodigde behandelingen voor de behandeling van 1 zone varieert per persoon maar zal in de meeste gevallen 3 à 4 keer bedragen.
Vraag onze skinexpert  om een advies op maat.

JA! Radiofrequentie en magnetische pulsen worden in de geneeskunde al jaren toegepast en zijn bewezen veilige en effectieve technologieën. Onze skinexpert bespreekt jouw esthetische wensen en je medische voorgeschiedenis  om na te gaan of Venus Viva behandelingen geschikt zijn.

De behandeling kent geen vervelende herstelperiodes. Dit komt omdat de Venus Viva gebruik maakt van radio frequente energie (RF). Hierdoor wordt de oppervlakte van de huid niet beschadigd. Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling zijn er bijwerkingen zoals een tijdelijke minimale roodheid. Totdat de huid na de behandeling volledig hersteld is, moet men intensief zonnen vermijden.

DE VENUS VIVA™  BELEVING

  • Verminder zichtbare poriën voor een egale structuur
  • Verminder tekenen van veroudering voor een frisse, jeugdige uitstraling

  • Vervaag textuur onregelmatigheden voor een verfijnde egale huid

  • Reduceer acné littekens voor een helder en gezond huidbeeld
  • Vervaag diepe lijnen voor een jeugdige uitstraling van de huid

  • Corrigeer lijnen en rimpels in de hals om tekenen van veroudering te verminderen

  • Verstrakking van verslapte huid voor een steviger decolleté

The – wow – is in the results!