WERELD VAN GEZONDE VOEDING VOOR JE HUID

ScKIN Nutrition neemt je mee in de wereld van gezonde voeding voor je huid en biedt de beste voedingssupplementen voor een mooie huid, haarvolume, natuurlijke huidverjonging, energieverbetering, het ondersteunen van je immuunsysteem, afvallen en een fit lichaam.

De producten zijn ontwikkeld vanuit wetenschappelijke inzichten uit de Klinische Psycho Neuro Immunologie (kPNI) en orthomoleculaire voedingsleer en zitten boordevol bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, probiotica en immuunsysteem-ondersteunende stoffen. Met ScKIN Nutrition werk je met één product aan meerdere oplossingen tegelijk.

BOUW JE COLLAGEEN OP

Na een drieminuten-test heb je meteen duidelijk welke producten jou verder kunnen helpen om energieker te worden, beter in balans te komen en een mooie huid te krijgen. Met een collageenhuidscan wordt de collageenopbouw na het gebruik van ScKIN Nutrition Collagen+ gevolgd en resultaat gemeten.

De Super Greens van ScKIN Nutrition zijn compleet vegan en dus geschikt voor vegetariërs. ScKIN Nutrition is uitsluitend verkrijgbaar bij schoonheidsspecialistes, huidtherapeutes, cosmetisch artsen en orthomoleculair therapeutes.

WAAROM SCKIN NUTRITION?

  • Stimuleert aantoonbaar de collageenaanmaak

  • Ondersteunt bij huidproblemen (acne, hyperpigmentatie, cellulite)

  • Verbetert de hydratatie en stevigheid van de huid

  • Draagt bij aan een mooie huid van binnenuit

  • Natuurlijke huidverjonging/ anti-aging formule

  • Zorgt voor mooie haren en nagels, verbetert het haarvolume

The – wow – is in the results!