Micro Skin Polish

Micro Skin Polish

SNELLE & DUURZAME HUIDVERBETERING

Rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch arts terecht. Dat hoeft niet meer, want vanaf nu bereikt MedCos geweldige resultaten, vergelijkbaar aan de cosmetische chirurgie, en dat op een milde en pijnloze manier… Met de revolutionaire MedCos MicroSkinPolish behandeling!

DE BEHANDELING

De Micro Skin Polish bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen behandelmethodieken in één apparaat. Samen vormen ze een complete 3-in-1 behandeling voor huidverbetering en huidverjonging.

AANTAL BEHANDELINGEN

Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Het resultaat na een kuur van 6-8 behandelingen: een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid. Met een onderhoudsbehandeling van 1 keer per 4 weken blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam.

HOE WERKT ‘T?

3 stappen

DE HUID VÓÓR DE BEHANDELING:

De huid voor de behandeling: grote aanwezigheid van dode huidcellen, slechte doorbloeding, weinig actief collageen en veel ‘slapende’ cellen.

STAP 1

Microdermabrasie
Tijdens de eerste stap worden de dode huidcellen verwijderd en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

STAP 2

Low Level Laser met hyaluronzuur
Tijdens de tweede stap worden de ‘motortjes’ van de cellen geactiveerd (de mytochondrien), wordt de doorbloeding gestimuleerd en vult het hyaluronzuur de kleine huidoneffenheden op.

STAP 3

Polishing the Skin met een krachtig serum
Tijdens de derde en afsluitende stap wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden actieve ingrediënten (vitaminen, anti-oxidanten en tamanu olie) op uw huid aangebracht met een SPF 30.

DE HUID NÁ DE BEHANDELING:

Na de behandeling voelt je huid egaal aan en heeft een goede doorbloeding. Nieuw collageen wordt aangemaakt en je cellen zullen weer actief zijn.

The – wow – is in the results!