Oxygen and light for beautiful skin

Oxygen and light for beautiful skin

OXYBIO2 LICHTTHERAPIE

OXYBio² Licht Therapie is een non-invasieve behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van 5 kleuren LED licht nl: rood, oranje, groen, blauw en wit licht EN zuurstofinhalatie van medicinale pure kwaliteit. Led staat voor Light Emitting Diode, kleine lampjes die een bepaalde kleur licht afgeven.

DE KRACHT VAN NATUURLIJK LICHT

OXYBio² Licht Therapie maakt gebruik van de kracht van natuurlijk licht waardoor cellen sneller herstellen en verjongen. Deze klinisch bewezen behandeling levert een van de snelste en veiligste manieren om rimpels en fijne lijnen te verminderen. Ook geschikt voor behandeling van schade door de zon, acné, onzuiverheden, rosacea, couperose en roodheden, eczeem, psoriasis en dermatitis, gevoelige huid, wondgenezing en littekens.

OXYBio² Light Therapy is een pijnloze en ontspannende behandeling die geschikt is voor alle huidtypes. Gebruikmakend van lang gevestigde LED-technologie in combinatie met hoogwaardige producten is de behandeling een belangrijke ontwikkeling in de strijd onze huid er onberispelijk, jeugdig en gezond en stralend uit te laten zien.

Relax Renew Refresh

led therapie

The – wow – is in the results!