Veilige, pijnloze en natuurlijke
huidverbetering

Veilige, pijnloze en natuurlijke
huidverbetering

OP MAAT GEMAAKTE, PIJNLOZE EN VEILIGE BEHANDELING VOOR LANGDURIG RESULTAAT.

  • Zelfs de meest gevoelige probleemgebieden kunnen behandeld worden zoals oogleden, decolleté, hals, binnenkant armen, binnenkant benen, knieën en enkels

  • Voor alle huidtypen geschikt, zelfs voor de meest verslapte en gevoelige huid

  • De behandeling kan elke dag ingezet worden zonder bijwerkingen of herstelperiode

  • Geen huidbeschadiging

  • Zichtbaar resultaat is al mogelijk vanaf 20 minuten behandeltijd

DE ICOONE LASER

icoone® LASER is de nieuwste generatie van mechanische bindweefselmassage. De niet-chirurgische, pijnloze en innovatieve massagetechnologie is effectief, snel en veilig in te zetten voor behandeling van zowel gelaat als lichaam. De combinatie van mechanische stimulatie met led & laser maakt het mogelijk om de meest haalbare resultaten te bereiken. icoone® LASER kan dagelijks ingezet worden in combinatie met andere behandelingen om de resultaten te versnellen en te verbeteren.

icoone face undici

Huidspecifieke, pijnloze behandelingen voor de meest moeilijke huidproblemen

Een combinatie van verschillende programma’s voor gezicht- en lichaamsbehandelingen zijn ontworpen om zelfs de meest hardnekkige huidproblemen, pijnloos en effectief te behandelen voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden. Onderhoudsbehandelingen zijn noodzakelijk om het
behaalde resultaat te behouden.

Anti-aging | Verjonging van de huid

icoone® bevordert de bloedsomloop en de versteviging van de huid. Dit resulteert in een zichtbaar jonger uiterlijk en een gladde huidstructuur met verminderde rimpels.

Bodyshaping | Contourverbetering

icoone® is ontworpen om vetophopingen en cellulite effectief aan te pakken en om op een natuurlijke, pijnloze manier de contourvormingen van het lichaam te verbeteren. Een behandeling met icoone® vermindert het sinaasappeleffect van de huid en verbetert de contourvormingen van je lichaam. Dit op een veilige, ontspannen en natuurlijke manier zonder bijwerkingen.

Huidversteviging | De beste keuze

Dankzij de stimulatie van het alveolaire netwerk, stimuleert een behandeling met icoone® het collageen en de elastine waardoor je huid direct verstrakt en verstevigd wordt. Dit resulteert in direct resultaat voor bijvoorbeeld vermindering van diepe rimpels en verstrakking van de huidverslapping van zowel gezicht als lichaam.

Gezicht, hals & decolleté | Huidverstrakking

De behandeling activeert je huid en stimuleert de huidverstrakking. Dit resulteert in een verminderde onderkin, vermindering van gezwollen oogleden, volumeverbetering van de huid, een verstrakte hals en decolleté. Je huid ziet er jeugdiger en gezonder uit.

Therapeutisch | Pijnverlichting

icoone® verbetert en stimuleert de bloedsomloop en de lymfecirculatie. Hierdoor worden je benen slanker en geef je versteviging aan het gehele lichaam. Je ervaart direct een gevoel van pijnverlichting en spierontspanning.

The – wow – is in the results!