Handmade beauty

Handmade beauty

Icoonic

BEAUTIFUL AGING.

De icoone® LASER  biedt de nieuwste generatie van mechanische bindweefselmassage. Door de Multi Micro Alveolaire Stimulatie van de icoone® LASER worden zowel de bovenste huidlagen als het dieper gelegen weefsel gestimuleerd. Dit zorgt voor het reactiveren van de bloedcirculatie en het lymfesysteem, de stimulatie van fibroblasten en het elimineren van vetophopingen.

Deze niet-chirurgische, pijnloze en innovatieve massage technologie is effectief, snel en veilig in te zetten voor behandeling van zowel het gezicht als lichaam. Zelfs de meest gevoelige probleemgebieden, zoals: oogleden, decolleté, hals, binnenkant armen, binnenkant benen, knieën en enkels zijn te behandelen.
Na een behandeling ervaar en zie je het verschil! Om langdurig resultaat te behouden raden wij een kuur aan. Informeer bij onze huidexpert naar de voordelige arrangementen in kuurvorm.

HOE WERKT ‘T?

Op maat ontwikkelde programma’s

De icoone® biedt een combinatie van verschillende programma’s voor gelaats- en lichaamsbehandelingen waardoor de meest moeilijke huidproblemen effectief, veilig en pijnloos worden aangepakt. Behandelingen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en geschikt voor alle leeftijden en huidtypen. Onderhoudsbehandelingen zijn noodzakelijk om het behaalde resultaat te behouden.

The – wow – is in the results!