De nieuwste techniek
uit beauty hotspot Zuid-Korea

De nieuwste techniek
uit beauty hotspot Zuid-Korea

GENOSYS

Het Koreaanse merk GENOSYS biedt een volledige nieuwe manier van micro-needling, die nog veiliger en zelfs zonder pijn te ondergaan is.
Korea is een ware beauty hotspot in de cosmetica wereld en loopt ver op ons voor als het gaat om innovatieve huidbehandelingen.
De techniek van GENOSYS is ontwikkelt voor artsen en dermatologen en nu óók bij UNDICI te ondergaan!

BIJZONDERE TREATMENT

Het bijzondere van deze treatment is dat we minder diep hoeven te werken, en toch dezelfde resultaten kunnen bereiken. Dit komt door de complete treatment: vooraf een speciaal CO2 masker en als afsluiting een kalmerend peptide masker. Hierdoor ziet je huid er meteen na de behandeling stralend uit! Zichtbaar resultaat, maar nauwelijks ‘downtime’. Je kunt dezelfde dag nog naar het werk of naar een feestje.

COCKTAIL

We gebruiken een combinatie van intensieve peptiden cocktails waarmee we je huid tot in de diepere lagen voeden. De werkzame stofjes komen zo op plekken waar ze anders niet snel komen en leiden zo tot een beter resultaat. De peptiden cocktail wordt naar wens en op maar afgestemd op jouw huid.

cocktail

HET EFFECT VAN GENYSOS?

  • Vermindering van fijne lijntjes en rimpeltjes

  • Verfijning van poriën

  • Vermindering van (acne) littekens en striae

  • Verstevigende en liftende werking

  • Verheldering van pigmentproblemen van de huid

  • Vermindering van wallen, kraaienpootjes en donkere kringen rondom de ogen

BEHANDELINGSKUUR

Het allerbeste resultaat zien we na een kuur van 4 tot 6 behandelingen en de periode daarna. De behandelingen vinden 1 x per 2 weken plaats. We trainen de huid daarmee zonder overbelasting. Na de kuur van 6 behandelingen werkt deze behandeling nog tot 2 jaar door in de huid!

NA DE BEHANDELING

Na de behandeling krijg je een ‘post cream’ mee. Dit is een speciaal herstellende crème voor de eerste 48 uur. Belangrijk in deze uren is om niet te gaan sporten, te zwemmen, naar de sauna te gaan of heet te gaan douchen. De huid moet eerst volledig herstellen en zijn werkstoffen opnemen. Na deze 48 uur mag je alles weer doen!

genosys microneedling

The – wow – is in the results!