Passie voor effectieve, down to earth huidverzorging.

Passie voor effectieve, down to earth huidverzorging.

It’s all about aging gracefully!

ATTENTION:

Aandacht geven aan je huid is net zo belangrijk als gezond eten en sporten. A/N/G Cosmetics maakt intelligente producten die niet alleen mooier maken, maar besteedt ook aandacht aan simpele, urban verpakking. Aandacht staat ook voor verjonging en vernieuwing die je ook echt kunt zien. Mèt aandacht voor milieu en een bewuste levensstijl. Want als je kritisch consumeert, wil je ook weten wat je op je huid smeert.

NUTURE:

Je huid voeden we letterlijk met de beste ingrediënten en treatments. Beschermen, verjongen en revitaliseren zijn de kernwoorden van A/N/G. Wij benaderen de huid niet vanuit anti-aging standpunt, maar houden de huid zo lang mogelijk gezond met ingrediënten waarvan de werking wetenschappelijk bewezen is. Met de Essentials van A/N/G Cosmetics voed je bovendien je zintuigen, want de producten zijn erg lekker in gebruik.

GRACE:

Als we denken aan verouderen, hopen we ‘gracefully old’ te worden. A/N/G draagt daaraan bij. Grace is schoonheid en elegantie in de breedste zin van het woord. Bij A/N/G Cosmetics denken we niet aan angst voor rimpels, maar aan lekker in je vel zitten. Daarbij letten we zoveel mogelijk op de ingrediënten die we gebruiken, voegen we geen stoffen toe die overbodig zijn en spreken we de intelligente vrouw aan die van haar favoriete merk volledige transparantie vraagt.

KOM LANGS OF MAAK EEN AFSPRAAK VOOR GRATIS EN VRIJBLIJVEND ADVIES OVER DE GEWELDIGE PRODUCTEN VAN A|N|G COSMETICS.

The – wow – is in the results!