Een mooie huid van binnenuit!

Een mooie huid van binnenuit!

GEZOND VAN BINNEN, STRAALT VAN BUITEN

GEZOND VAN BINNEN, STRAALT VAN BUITEN

Om jouw huid op de juiste manier te kunnen behandelen, voeren wij een huidscan uit. Hierbij nemen we een kijkje ‘in’ jouw huid. Dat betekent dat we niet alleen naar de uitstraling van de huid kijken, maar ook naar hoe die van binnenuit is opgebouwd.

  • Wat is de collageenproductie?
  • Wat is de staat van de huid?
  • Is de barrière mooi gesloten?

Op basis van deze scan kunnen wij je het advies geven dat jouw huid verdient. Door de scan weet je zeker dat je kiest voor een gepaste behandeling of product en daardoor het gewenste resultaat behaald.

WIJ BEKIJKEN DE GEZONDHEID VAN JE HUID VAN BINNENUIT

Hoe werkt een huidscan?

In deze video zie je hoe we tijdens een huidscan te werk gaan. Voor deze scan dien je langs te komen in ons instituut. We nemen een kijkje tot diep in de bindweefsellaag d.m.v. een high tec huidecho. Deze resultaten kunnen we direct terug zien op onze computer en spreken we samen door. Zo kunnen wij je direct vertellen wat de gezondheid is van jouw huid. We adviseren je daarbij hoe je deze door middel van producten en/of behandelingen kunt verbeteren.

Your skin deserves the best treatment

Your skin deserves the best treatment

ZIJ GINGEN JOU VOOR:

Ik werd rustig ontvangen. Mijn vragen werden gehoord. Ik voelde eerlijkheid en voelde me serieus genomen.

Sophie

Geweldige ontvangst in een prachtig pand.. Petra stelde me op mijn gemak. Ze geeft een duidelijk en eerlijk advies. De behandeling is fijn, bijzonder en goed!

Cristel

Prachtige salon en hoge kwaliteit behandeling. Stralend naar buiten!

Nancy

WE (SKIN) CARE

WE (SKIN) CARE

UNDICI is hét huidverzorgingsinstituut van Limburg.  Met liefdevolle, luxueuze en eerlijke huidexpertise zorgen wij voor stralend zelfvertrouwen van vrouwen en mannen. Hierbij kijken we naar het gehele plaatje. Daarom is het belangrijk om een behandeltraject te starten met een huidscan.

The – wow – is in the results!