DOE DE NAJAARSKUUR

DOE DE NAJAARSKUUR

In de zomer wordt de huid blootgesteld aan Uv-straling, waardoor de huid verdikt als een natuurlijke bescherming tegen die schadelijke straling. Tegelijkertijd verliest de huid veel vocht tijdens warme periodes en droogt de huid extra uit omdat we ons vaak in chloor- en zeewater bevinden.

Je begrijpt dat je huid na zo’n periode extra behoefte heeft aan voeding en bescherming. Dit is dus bij uitstek het seizoen om gas te geven op huidverzorgingsgebied. Daar zetten wij met onze behandelingen maximaal op in: je huid met de juiste werkstoffen zo beschermd en gehydrateerd mogelijk krijgen.

Voor écht resultaat heeft je huid meer nodig dan alleen goede producten. Resultaat haal je vooral uit behandelingen, producten zorgen voor behoud van resultaat en langdurig succes. Dat betekent: een stralende huid, pigment- en vaatproblemen opgelost en de klok een stukje teruggezet.

Om het maximale uit het najaar te halen hebben we een fantastische najaarskuur samengesteld, bestaand uit 1x Micro Skin Polish, 1x Vitaliderma Skin Detox kruidenpeeling en 3x SkinPen. Vijf supereffectieve behandelingen in kuurvorm binnen vijf maanden tijd.

Micro Skin Polish

Een bewezen effectieve 3-in-1 behandeling voor duurzame huidverbetering met een krachtige combinatie van microdermabrasie, laser en intensief serum. Wij voegen nog een extra stap aan toe met OXYBio² Light therapy waardoor de cellen nóg sneller herstellen en verjongen.

Vitaliderma Skin Detox kruidenpeeling

Deze peeling biedt veel voordelen: celvernieuwing en huidregeneratieprocessen worden intensief gestimuleerd. Het verhoogt de stofwisseling, werkt ontgiftend en verbetert de doorbloeding. Het is de perfecte behandeling om huidinfecties te bestrijden en pigmentvlekken te egaliseren. Je huid krijgt een krachtige detox/dieptereiniging.

SkinPen

Microneedling met de SkinPen zorgt voor structurele huidverbetering. Minuscule naaldjes maken microkanaaltjes in de huid die het bindweefsel en het natuurlijk herstelproces diep in de huid activeren, waardoor nieuw collageen en elastine worden aangemaakt.

Prijs najaarskuur: € 599,- (5 behandelingen verspreid over 5 maanden)