Let’s celebrate!

Hoewel ik al heel wat jaartjes meedraai in de skincarebranche, heb ik toch een eerste verjaardag te vieren: het eenjarig bestaan van Undici Skin Care Institute. Het is onwerkelijk dat we pas een jaar geleden de deuren openden van ons prachtige pand in Schinnen.

Yes I can

Het eerste Undici-jaar is het mooiste jaar dat ik tot nu toe in mijn ondernemerscarrière heb beleefd, waarin eindelijk alles samenkwam. Mijn droom kwam tot leven met een fantastisch skin care-aanbod op een geweldige locatie. Zelf voor elkaar gebokst door keihard te werken. Elke keer als ik bij Undici binnenloop denk ik: dat heb je toch maar geflikt, Peetje. All by yourself. Ja, ik ben trots op wat ik heb neergezet. En om dat uit te durven spreken ben ik van ver moeten komen.

Falling down is part of life. Getting back up is living. Now let’s celebrate life.

First & worst year ever

Tegelijkertijd was dit het zwaarste jaar ooit. God damn wat een timing om je droombedrijf te openen. Waar je je ziel en zaligheid in legt om vervolgens – één week voor de opening – te moeten sluiten. En dat vanwege een onzichtbare stoorzender die niemand zag aankomen. Ik heb, net als heel veel andere ondernemers, dagen gehad dat ik het niet meer zag zitten. Dat alles zwart was, dat ik heb gejankt tot er geen tranen meer over waren… Dat ik dacht: waar doe ik het voor? De regels worden voor je bepaald en je kunt niets doen.

Focus op awesome

Toch was dit ook een enorme leerschool die mij als onderneemster nog sterker heeft gemaakt. Dat is misschien makkelijk lullen nu we weer open zijn, maar ik merkte een wezenlijk verschil toen we voor de tweede keer onze deuren moesten sluiten. Er was nog maar weinig ruimte voor negatieve gedachtes. Een typisch gevalletje van: elke dag gewoon weer opstaan en bewust je mindset bepalen. Okay, life sucks right now, maar wat kan ik doen om het fucking awesome te maken? Waar heb ik grip op? Laat ik dáár op focussen.

´Even´ een boek geschreven

In totaal zijn we bijna zes maanden dicht geweest van de twaalf maanden sinds onze opening en guess what? We zijn er nog. En hoe. We hebben niet alleen overleefd, maar zelfs serieus doorgepakt. Het aanbod is uitgebreid met nieuwe behandelingen als Genosys microneedling en cryolipolyse en nieuwe apparatuur. We hebben achter de schermen ontzettend veel dingen opgepakt, er is ´even´ een boek geschreven (dat terwijl ik dit schrijf vers van de pers onderweg naar Schinnen is… hoe spannend is dat?)

EVEN EEN BOEK GESCHREVEN

EVEN EEN BOEK GESCHREVEN

En ook nog…

Er staat een sollicitatie uit om het Undici-team te versterken, ik heb een ontzettend leuk team van mensen achter de schermen die samen met mij werken aan allerlei nieuwe ideeën. Mijn band met Ilse is alleen nog maar beter geworden. En dat allemaal in crisistijd. Nee, ik zeg zeker niet ´geef mij nog maar zo´n lockdown´, maar als die nog eens komt, dan hoop ik er op dezelfde manier in te kunnen staan als de afgelopen maanden.

A big thank you, clients!

Hoe cliché ook: de belangrijkste mensen die ik wil noemen ter ere van ons eenjarig bestaan zijn toch echt onze klanten. Want eerlijk gezegd had ik dit verhaal niet kunnen typen als onze klanten ons niet waren blijven steunen in het afgelopen jaar. Alle lieve telefoontjes, berichtjes, mailtjes, bestellingen van producten en home treatments hebben ervoor gezorgd dat we er nog zijn. Dat ik kan blijven doen wat ik het liefste doe: prachtige resultaten behalen op het gebied van anti-aging voor zowel gelaat als lichaam. Met de beste behandelingen die er zijn en de hoogste kwaliteit apparatuur. Daar doe ik het allemaal voor.

Er komt nog meer…

Elke keer als iemand dolblij naar buiten loopt bij Undici ben ik nog net zo happy als de eerste keer dat ik hierin slaagde. Dus dankjulliewel lieve klanten, op naar het komend jaar. Ik kan jullie alvast vertellen dat er de komende tijd nog een heleboel toffe dingen aankomen. Zo´n zin om dit met jullie te delen, ik kan haast niet wachten. Hou onze Facebook en Instagram in de gaten als je nieuwsgierig bent wat er allemaal gaat komen. Een eerste verrassing is dat we aan het vloggen zijn geslagen (jaja, je leest het goed) en dat we geweldige items gaan weggeven naar aanleiding van ons eenjarig jubileum. So stay tuned.

The – wow – is in the results!