– Take charge of your life.
The tides do not command the ship.
The sailor does. –

Die quote heb je waarschijnlijk wel eens voorbij zien komen. Vaak weten we in de zomer al dat er dingen zijn die ons storen… cellulite (sinaasappelhuid) aan de bovenbenen, hangende billen, dat buikje dat maar niet weggaat, wát je er ook aan doet met sporten en voeding. Verslapte huid boven de knieën of armen… zo kunnen we wel even doorgaan. Vervolgens gaan we het najaar in en verdwijnen onze stoorzenders naar de achtergrond. Gevolg: als in mei de zon en de zomerrokjes tevoorschijn komen, zitten we weer met hetzelfde verhaal.

De winter is bij uitstek de periode om je probleemzones aan te pakken. Of je nu gaat voor het verstrakken van je huid of plaatselijk vetverlies: het kost allemaal tijd. Er bestaat helaas geen behandeling die je in één sessie van je stoorzender af helpt. Maar – als je eerlijk bent – is het ook niet zo dat je op een dag wakker werd met opeens sinaasappelhuid, slappe huid of vetophopingen. Dit soort body flaws bouwt op gedurende een langere periode, vaak jaren.

Valse beloften

Best gek dat we verwachten dat ze wel binnen een split second zijn opgelost, toch? Misschien heeft dat iets te maken met de vele valse beloftes die overal gedaan worden; reclames van het type Tel Sell. Koop dit apparaat, zet het op je buik en binnen zes weken heb je een sixpack. En je mag blijven eten wat je wilt, hoe fijn is dat? De waarheid is natuurlijk dat het ding voor geen meter werkt. Met als gevolg dat we boos op onszelf zijn dat we er toch zijn ingetrapt en het onding wordt weggemieterd. Vaak eindig je gefrustreerd op de bank met een bak chips of ijs (of beide).

Geen magische praatjes

Stiekem weten we het allemaal wel. Maar we houden zo van die simpele, magische, goedkope oplossingen. Ook ik ben er (in mijn jongere jaren) regelmatig ingetrapt. Dat doen we bij Undici duidelijk anders: we verkopen geen magische praatjes, maar gaan voor langetermijnresultaat. We zijn 100% eerlijk als het gaat om wat we voor je kunnen betekenen. Daarom zijn we héél trots op onze succesverhalen.

BODYCONTOURING

BODYCONTOURING

Lees je even mee met Sharon?

Het verhaal van Sharon

Zoals bijvoorbeeld het verhaal van Sharon. Zij kwam een half jaar geleden bij Undici omdat ze zich onzeker voelde over haar buik, nadat ze flink was afgevallen. Vaak zie je (en dit weet ik ook uit eigen ervaring) dat mensen die flink zijn afgevallen mentaal nog in hun oude lijf zitten. Oftewel: ze zien zichzelf als `dikker´ dan ze daadwerkelijk zijn. Dat was ook het geval bij de prachtige Sharon – trust me, this girl is stunning. Voor haar hebben we de puntjes op de i gezet met een serie behandelingen voor bodycontouring.

Vetrollen

`Voordat ik bij Undici terecht kwam, had ik twee jaar lang keihard gewerkt aan een nieuw lijf. Ik wilde mijn zwangerschapskilo’s kwijt en een gezond en fit lichaam. Daarom had ik het roer helemaal omgegooid. Nadat ik 16 kilo lichter was, dacht ik dat ik automatisch meer zelfvertrouwen zou krijgen en mijn lichaam weer positiever zou zien. Dat was helaas niet zo. Sterker nog: ik vond mezelf eigenlijk ‘dikker’ en ‘lelijker’ dan toen ik nog 86 kilo woog. Mijn huid was slap en het leek alsof ik velrollen had in plaats van vetrollen.´Een operatie vond ik te heftig, maar toen ik hoorde over de Venus MP2 Body en Icoone Body, plande ik een intake. Ik dacht meteen: dat wil ik

Zelfvertrouwen

´Bij Undici had ik gelijk een goed gevoel: Petra is een jonge, knappe vrouw die supereerlijk tegen mij was. Ze zei dat ze echt wel erger had gezien, maar snapte wat ik bedoelde. En dat ze me kon helpen. Samen zijn we de kuur aangegaan. Na 7 weken begon ik het verschil te zien en – wow – wat een verschil. Petra maakte elke week foto´s van de resultaten. Ik werd echt enthousiast en startte ook met cryolipolyse. Nu, na mijn tweede behandeling, ben ik het buikje waar ik zo lang tegenaan keek vrijwel kwijt en is mijn huid veel strakker en steviger. Precies de confidence boost die ik nodig had. Ik durf weer te shinen, zelfs in de sauna.´

voor 1na 1
voor 2na 2
voor 3na 3
voor 4summer bodies are made in winter

Summer bodies are made in winter

Zoals je misschien weet is Undici gespecialiseerd in de behandelingen die Sharon onderging: bodycontouring en vetbevriezing. Als jij ook graag wil starten met bodyshaping, dan hebben we nu een geweldige aanbieding voor je: boek je (voor 01-05-2021) een Icoone Body-kuur, dan krijg je een complete Venus MP2 Body-kuur gratis erbij. Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog onze nieuwe Detox Guide inclusief detoxthee cadeau. Wil je deze kuur combineren met cryolipolyse? Dan krijg je een extra 10% korting op deze kuur, plus een gratis slimming serum.

Dus bij een Icoone Body-kuur:

  • Gratis Venus MP2 Body-behandeling

  • Gratis Detox Guide + detoxthee

  • 10% korting op cryolipolyse-behandelingen + slimming serum

Wat is Icoone Body?

Wat is Venus MP2 Body?

Boek een intake!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Boek een gratis, vrijblijvende intake voor advies over bodycontouring.
Vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

The – wow – is in the results!