DON´T BLAME IT ON THE HOLIDAYS.
YOU WERE FAT IN AUGUST.

Misschien niet netjes om te zeggen, maar 99% van de tijd wel waar

Elk jaar opnieuw vind ik het weer bijzonder om te zien hoe mensen zich nog altijd vastklampen aan die magische voornemens op 1 januari – vaak wordt dit al meteen 2 januari, want ja, we moeten onze geliefden nog even `verrasje´ (zoals we dat zeggen op z’n Limburgs) en we hebben nog genoeg kliekjes over om Kerst en Oud & Nieuw nog eens over te doen.

Frisse start

Zelf geloof ik niet in goede voornemens. Als je iets wilt veranderen dan doe je dat nú. Niet morgen, niet volgende week en niet op 1 januari. Wat ik wel begrijp is dat je het nieuwe jaar met een schone lei wilt beginnen. Een nieuw begin, een frisse start, whatever you wanna call it. Vooral als het aankomt op gezonder eten.

Smoesjes

De meeste mensen beperken het lekkerbekken niet alleen tot Kerst en Oud & Nieuw. Stiekem eten we de hele kerstperiode veel te veel en wijten het dan aan `de kerstdagen´ dat we zijn bijgekomen. Terwijl we best wel weten dat we van tevoren al niet goed bezig waren. En dat de Kerst alleen een excuus was om de teugels nog eens extra te laten vieren.

TIME TO RESET!

Time for a reset

Als we dan op 1 januari eindelijk starten – correctie: pas als de kliekjes op zijn, want verspillen is zonde – dan is de harde waarheid dat 95% ook nog eens binnen een maand afhaakt. Daaag, goed voornemen, tot volgend jaar. Dan gaat het echt gebeuren… not. Herkenbaar? Time for a reset dus.

Weg met die troep

De wereld waarin we leven is giftig: ons eten is bewerkt, het milieu vervuild en ook in veel verzorgingsproducten zit troep. Ons lichaam kan de afvoer van alle gifstoffen nog maar nauwelijks bijbenen. Dit zien we aan onze huid en merken we aan ons lijf. Daarnaast is het ook je grootste `afvaluitscheider´ (dit woord staat niet in de Van Dale, maar je snapt wat ik bedoel). Alle shit die je in je lichaam stopt, komt er via de huid weer uit. Klinkt best logisch toch?

Detox Queen

Time to take care of yourself and your skin, dus. Mensen die mij beter kennen, weten dat ik naast diverse opleidingen op het gebied van voeding ook veel ervaring heb als het gaat om detoxen. Van lichte detoxprogramma´s die makkelijk vol te houden zijn tot dagenlang vasten op twee sapjes per dag inclusief klysma´s (ja inderdaad, je darmen spoelen via je achteringang)… en alles wat daartussenin zit. Zelfs de yoga- en stilteretraites in freaky kloosters, I´ve done it all. Ik ben dus echt wel een detox queen, al zeg ik het zelf.

Bewust

Zelf vind ik het belangrijk om je lichaam minimaal 1x per jaar goed te resetten. Vooral ook om je te laten beseffen dat het niet vanzelfsprekend is dat je lichaam goed blijft werken. Wat je erin stopt heeft altijd, maar dan ook altijd effect op je lijf en huid. Op korte en lange termijn. Door het detoxen ben je weer even heel bewust met het zorgen voor je lijf bezig.

Dankbaar

In het begin ervaar ik altijd een struggle (ja, ook al ben ik behoorlijk bewust bezig op voedingsgebied, ook ik heb m´n guilty pleasures). Maar eenmaal daar doorheen voelt mijn lijf zoveel beter en energieker. Ik ben dankbaar dat mijn lichaam gezond is en ben me daar in detoxperiodes heel bewust van. Natuurlijk zwakt dit weer af en juist daarom is het goed om detoxen op vaste momenten in het jaar te doen… bijvoorbeeld op 2 januari.

Detox Queen

Time to take care of yourself and your skin, dus. Mensen die mij beter kennen, weten dat ik naast diverse opleidingen op het gebied van voeding ook veel ervaring heb als het gaat om detoxen. Van lichte detoxprogramma´s die makkelijk vol te houden zijn tot dagenlang vasten op twee sapjes per dag inclusief klysma´s (ja inderdaad, je darmen spoelen via je achteringang)… en alles wat daartussenin zit. Zelfs de yoga- en stilteretraites in freaky kloosters, I´ve done it all. Ik ben dus echt wel een detox queen, al zeg ik het zelf.

Bewust

Zelf vind ik het belangrijk om je lichaam minimaal 1x per jaar goed te resetten. Vooral ook om je te laten beseffen dat het niet vanzelfsprekend is dat je lichaam goed blijft werken. Wat je erin stopt heeft altijd, maar dan ook altijd effect op je lijf en huid. Op korte en lange termijn. Door het detoxen ben je weer even heel bewust met het zorgen voor je lijf bezig.

Dankbaar

In het begin ervaar ik altijd een struggle (ja, ook al ben ik behoorlijk bewust bezig op voedingsgebied, ook ik heb m´n guilty pleasures). Maar eenmaal daar doorheen voelt mijn lijf zoveel beter en energieker. Ik ben dankbaar dat mijn lichaam gezond is en ben me daar in detoxperiodes heel bewust van. Natuurlijk zwakt dit weer af en juist daarom is het goed om detoxen op vaste momenten in het jaar te doen… bijvoorbeeld op 2 januari.

Waarom een detox zo goed is om te doen:

  • Het immuunsysteem krijgt een enorme boost, zeker in combinatie met de juiste voedingssupplementen

  • Je werkt aan een stralende huid van binnenuit

  • Meer energie en een stralend humeur

  • Ontgiften van je lichaam op een gezonde, gecontroleerde manier

  • Gewicht en centimeters verliezen

  • Ervaring van een gezond(ere) lifestyle en respectvol omgaan met je lichaam

  • In combinatie met dit programma krijg je nog mooiere resultaten van beautybehandelingen

14 Day Detox Guide

Om mensen te helpen om een goede start te maken met detoxen, heb ik een 14 Day Detox Guide geschreven. Hiermee kun je 2021 echt met een kick-ass start beginnen. In deze guide laat ik je zien hoe je op een milde manier kunt detoxen met de juiste voeding, aangevuld voedingssupplementen van hoge kwaliteit. Hiermee voer je afvalstoffen af (en geloof me, na de feestdagen heb je die genoeg in je lijf), krijgt je lichaam een megagezonde reset en verlies je uiteraard vet.

januari, 14 day detox guide

Healthy but easy!

Het doel van deze detox is ontgiften en je lichaam gezond voeden in plaats van ongezond vullen. En dat allemaal met health food dat binnen een half uur op tafel staat. Aangezien ik zelf een druk, groeiend bedrijf run en twee heerlijke koters heb, sta ik niet vaak in de keuken, maar mijn man Chris wel. Ik wil hem natuurlijk niet belasten met enorm ingewikkelde recepten met ingrediënten die ik niet eens kan uitspreken.

Niet te streng

Ik kies bewust voor niet te extreem detoxen omdat ik uit ervaring weet dat streng sappen veel van je vraagt. Je bent dan niet erg gezellig, extreem moe en prikkelbaar. Prima als je geen kinderen hebt en na het werk op de bank kunt ploffen, maar niet heel handig als je nog twee kleine spookjes thuis hebt rondlopen.

Detox + supplementen

Onmisbaar bij het detoxen zijn voor mij de voedingssupplementen van Cellics. Die bieden huidoplossingen van binnenuit en staan en staan voor vitaal en stralend ouder worden. Dat willen we allemaal wel, toch? In het 14 Day Detox-programma gebruik je de supplementen Cell Pure en Cell Omega.

Cell Pure

Cell Pure reinigt krachtig, tot diep in de cellen en herstelt onder meer je darmen. Een gezonde darmflora is enorm belangrijk voor herstel van je huid en lijf, om je immuunsysteem en energielevel te boosten en te zorgen voor een goede ontgifting.

cellics

Cell Omega 3

Cell Omega bevat essentiële vetzuren (uit Alaska-vis) die een bijdrage leveren aan de functies van de huid en onderliggende gezonde cellen en weefsels beschermen. De Omega 3-vetzuren EPA en DHA beïnvloeden onze gezondheid positief en kunnen bepaalde lichamelijk functies aanzienlijk verbeteren.

Echte topper

Dit superieure supplement werkt ondersteunend voor alle processen in het lichaam en vertraagt daarmee het verouderingsproces. De visolie versterkt je immuunsysteem, ondersteunt de vitaliteit van je hart, hersenen en bloedvaten en helpt het behoud van een goede hormonale balans. Het zorgt voor een goed geheugen, focus en concentratie, optimale vetverbranding en soepele cellen. Ook voor de huid is dit een echte topper: het is een basis voor de opbouw van een gezonde, glanzende en soepele huid en vitale cellen. Cell Omega helpt bovendien ontstekingen tegen te gaan en heeft een positief effect bij acne, rosacea en eczeem. Ook verbetert het een droge huid, fijne lijntjes en roodheid.

Zijn kant-en-klare shakes niet makkelijker?

Het is compleet afhankelijk van wat je doel is. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Kant-en-klare shakes zijn meestal bedoeld om af te vallen of om spieren op te bouwen. Ze bevatten weinig calorieën en veel eiwitten. Niet echt om je lichaam te voeden, meer om je honger te stillen. Ze bevatten natuurlijk wel vitamines, maar geen enkel vers ingrediënt. En dat is voor mij juist zo belangrijk als het gaat om detoxen: je wilt je lichaam ontdoen van afvalstoffen, maar het tegelijkertijd voeden met waardevolle voedingstoffen. Dat je in dat proces vanzelf gewicht verliest, is natuurlijk mooi meegenomen..

Selfcare is giving the world the best of you, instead of giving what’s left of you

Selfcare is giving the world the best of you, instead of giving what’s left of you

Een cadeautje van mij voor jou….

Wil je deze detox meedoen? Dan krijg je bij een bestelling van onze Cellics Cell Pure en Cell Omega de 14 Day Detox Guide en onze eigen detoxthee (ontwikkeld in samenwerking met Releaf) cadeau. In de guide staan een heleboel nuttige tips & tricks, heerlijk gezonde recepten voor 14 dagen en een handig boodschappenlijstje. En advies om te voorkomen dat je na twee weken detoxen weer in je oude patronen vervalt.

It´s easy, trust me

We hebben de Detox Guide bewust eenvoudig gehouden. Het is geen encyclopedie over gezondheid. Als je daar meer over wilt weten, is er natuurlijk enorm veel te vinden. Een overload aan informatie is niet het doel van de guide, wel om in actie te komen en te starten. Het enige wat je hoeft te doen, is je boodschappenlijst pakken en naar de winkel te huppelen of online te bestellen. Makkelijker dan dit gaat het niet worden, trust me.

Volg mijn detox op Insta

Zelf start ik 25 januari met deze detox. Via social media laat ik jullie weten hoe mijn twee weken verlopen. Vind je het leuk om de detox samen met mij te doen? Laat het ons weten, dan zorgen wij ervoor dat je ruim van tevoren alles in huis hebt om samen te kunnen starten. Uiteraard zouden we het supertof vinden als je je verhaal deelt op social media (no pressure of course).

Een cadeautje van mij voor jou….

Wil je deze detox meedoen? Dan krijg je bij een bestelling van onze Cellics Cell Pure en Cell Omega de 14 Day Detox Guide en onze eigen detoxthee (ontwikkeld in samenwerking met Releaf) cadeau. In de guide staan een heleboel nuttige tips & tricks, heerlijk gezonde recepten voor 14 dagen en een handig boodschappenlijstje. En advies om te voorkomen dat je na twee weken detoxen weer in je oude patronen vervalt.

It´s easy,
trust me

We hebben de Detox Guide bewust eenvoudig gehouden. Het is geen encyclopedie over gezondheid. Als je daar meer over wilt weten, is er natuurlijk enorm veel te vinden. Een overload aan informatie is niet het doel van de guide, wel om in actie te komen en te starten. Het enige wat je hoeft te doen, is je boodschappenlijst pakken en naar de winkel te huppelen of online te bestellen. Makkelijker dan dit gaat het niet worden, trust me.

Volg mijn detox
op Insta

Zelf start ik 25 januari met deze detox. Via social media laat ik jullie weten hoe mijn twee weken verlopen. Vind je het leuk om de detox samen met mij te doen? Laat het ons weten, dan zorgen wij ervoor dat je ruim van tevoren alles in huis hebt om samen te kunnen starten. Uiteraard zouden we het supertof vinden als je je verhaal deelt op social media (no pressure of course).

detox guide

The – wow – is in the results!