Zoals beloofd: deel 2 van onze persoonlijke decemberblog...

Rollen omgedraaid

Ik dacht:’laten we deze maand de rollen eens omdraaien en in deze blog vertellen waar WIJ blij van worden’. Wat vinden wij leuk om te doen tijdens deze decembermaand?

In deze blog vraagt Petra Ilse het hemd van het lijf…

Petra vraagt Ilse
het hemd van het lijf!

Hoe breng je je vrije decembertijd  door?

Ilse: Heel veel sporten: fitness en paardrijden. Ik ga er graag op uit. Op dit moment doe ik dat vooral door veel te wandelen. Winkelen doe ik voornamelijk online, dat is lekker overzichtelijk. Vooral in deze tijd zorg ik voor de nodige me-time, zodat ik me lekker in mijn vel blijf voelen. Zo nu en dan pak ik helemaal uit, puur om mezelf even een boost te geven. Want van de hele dag in mijn joggingbroek rondhangen, word ik niet zo happy.

Heb je een favoriete hobby?

Ilse: Paardrijden. Dat doe ik al vanaf mijn zesde. Ik vind het enorm fijn om steeds beter te worden en meer te kunnen. Eerst vond ik het vooral leuk als activiteit, nu vind ik het leuk om steeds meer vooruitgang te boeken. Na vijftien jaar vind ik het nog steeds een geweldige sport. Met wedstrijden heb ik niet veel, ik doe het vooral voor mezelf.

Waar word je blij van?

Ilse: Sowieso van actief zijn, omdat ik dan lekker in mijn vel zit en opgewekt ben. Van lekker eten. Van leuke dingen ondernemen, al is dat een wandeling maken en daarna lekker pannenkoeken eten. Ik ga er gewoon heel graag op uit. En van werken (ja, ik vind mijn werk écht heel leuk)

Je favoriete afspeellijst in december?

Ilse: Een favoriete afspeellijst heb ik niet echt, maar luister heel graag naar R&B en Hiphop. En – jaja, nu komt het – nogal agressieve muziek tijdens het sporten. Dus mensen, jullie zijn gewaarschuwd: spreek mij niet zomaar aan tijdens het sporten. Het zou zomaar kunnen dat ik je aanvlieg.

Enne… je guilty pleasure?

Ilse: Kip tandoori. Jaja, de fitchick komt hier naar boven, maar ik hou gewoon echt zo van kip met rijst. Heerlijk. Liefst met zo’n pak kerriesaus of Kip Tandoori van Knorr, jam jam jam. In de ochtend zweer ik bij pannenkoeken met aardbeien.

Hoe vieren jullie kerst?

Ilse: Kerstavond vier ik altijd gezellig met mijn ouders. Moeders zorgt voor lekker eten en ik zorg voor een toetje. Ik krijg dan altijd als cadeau een pyjama van mijn ouders. Die heeft mijn moeder dan al uitgewassen zodat ik hem meteen kan aantrekken (hoe lief!).

Spelletjes

De rest van de dagen brengen we door met mijn familie en met die van Jesse. We doen dan gezellig cadeautjes, leuke spelletjes en de alcohol vloeit rijkelijk, waardoor de spelletjes steeds wat eenvoudiger worden. Gourmetten zit bij ons standaard in het kerstmenu. Dat is altijd gezellig, samen met mijn neefjes en nichtje. En natuurlijk mag een echte kerstfilm tijdens deze dagen niet ontbreken.

Wat is je favoriete geurtje?

Ilse: J´adore van Dior. Vroeger gebruikte mijn moeder deze geur vaak. Dat vond ik zo lekker ruiken dat ik hem zelf ook ben gaan gebruiken. Naast je J´adore gebruik ik ook Coco Mademoiselle van Chanel.

December, magische maand bij Undici Skincare
December, magische maand bij Undici Skincare

Beschrijf je ultieme kerstoutfit?

Ilse: Op eerste kerstdag pak ik altijd uit. Dan komt mijn zwarte glitterbroek met hoge hakken tevoorschijn of een mooi classy zwart jurkje. Heerlijk om dan even all the way te gaan. Ennnnnn mijn nieuwe pyjama uiteraard.

Waar kan ik je voor wakker maken?

Ilse: Niks. Laat me gewoon slapen. Maar als je dan echt durft, dan om mij mee te nemen naar New York of een lekkere vakantie. Buiten dat zeg ik: lekker een uurtje later kan ook. Daahaag.

Ultieme must have-product tijdens de feestdagen?

Ilse: De mousse van Tan-Luxe geeft mijn huid zo´n mooie kleur, daar word ik helemaal happy van.

Doe je nog extra skin stuff tijdens deze dagen?

Ilse: Ik voeg tijdens de feestdagen graag wat Glow van Tan-Luxe toe. Ook neem ik graag een extra maskertje tijdens deze dagen zoals de Power Firm van QMS waardoor mijn huid een nog mooiere glow krijgt. Als laatste geef ik mijn haar wat extra aandacht door een haarmasker te gebruiken.

Wil je nog wat meegeven aan onze lezers voor deze magische decembermaand?

Ilse: Ja, blijf in deze tijd vooral doen waar je je goed bij voelt en blij van wordt. Zorg goed voor jezelf, zodat je lekker in je vel blijft zitten. En geniet intens van de mooie magische feestdagen die eraan komen.

The – wow – is in the results!